Vineri, 24 iulie 2015, orele 21:00, vă invităm la un concert electrizant al trupei Ramm-Brand[t] (tribute Rammstein), în clubul Fabrica din București !

RammbrandtPagina de Facebook a evenimentului o găsiți aici.

Support act: 15 lei

Ramm-Brand[t]

  La sfârşitul anului 2007, după 14 de ani de activitate într-un singur gen muzical s-a formulat ideea de a aborda un stil mai proaspăt, mai apropiat de generaţia tânără. Vocalistul trupei de atunci (Korruption), nu s-a arătat interesat deloc de acest proiect, astfel l-am abordat pe actorul Attila Kozma, nume sonor în comunitatea actorilor, cine ne-a dat de înţeles cu mai mulţi ani în urmă că i-ar plăcea să încerce postul de vocalist într-o trupă rock.

Toţi aveam un interes comun în muzica trupei Rammstein, astfel la început, fără a avea un nume de trupă, am învăţat câteva melodii ale lor, mai mult cu scopul de a ne obişnui unii cu ceilalţi. Experimentul acesta ne-a plăcut atât de mult încât am decis să continuăm ca trupă tribute Rammstein.

Astfel s-a înfiinţat, tupa RammBrand(t) activă şi în momentul de faţă  şi care se bucură de o audienţă în continuă creştere. Numele trupei rezultă dintr-un joc de cuvinte: ”Ramm” vine din prescurtarea numelui Rammstein, ”Brand” însemnând marcă iar ”(t)” pentru asonanţă ca să obţinem numele celebrului pictor.

În prezent repertoriul este format din 20-25 melodii compuse de trupa mai sus amintită. Compoziţiile proprii, pot fi considerate o curiozitate, pentru că, în loc de limbile engleză, română sau maghiară, în care de obicei se scriu versurile în ţara noastră, textele melodiilor noastre sunt scrise şi interpretate în limba germană conferindu-ne un sound mai puţin obişnuit şi cu totul diferit de alte trupe. Un altă caracteristică importantă a versurilor este că sunt inspirate de operele unor gânditori celebri precum Nietzsche sau Goethe.

Share This