Fix acum un an, în februarie 2019, cei trei rockeri din Loud Inc. și-au luat inima în dinți, au împachetat instrumentele și au dat de veste lumii că o trupa nouă a apărut pe firmament.
Cu un sound energic, un amalgam upbeat de rock, new wave și punk, Loud Inc. și-au propus să aducă muzica înapoi unde a început totul: live, pe scenă. Pasionați de căldura instrumentelor analogice, îndrăgostiți iremediabil de iureșul concertelor live, Horațiu (vox, guitar & Deutsch wunderbar), Peter (bass, vox & motors) și Dorian (drums, vox & attitude) propun un mariaj fericit între atitudinea și influențele vintage, suflul modern al pieselor și energia tumultoasă pe care o transmit.

În 2019, Loud Inc. au luat cu asalt scenele festivalurilor și cluburilor naționale, deschizând concerte pentru Luna Amară, The Amsterdams, Grimus sau Bucium.

Power trio-ul a lansat primul videoclip, “Allein unter Allen”, o poveste personală despre muzică și demoni. Tot anul trecut, Loud Inc. au fost invitații lui Răzvan “Hefe” la emisiunea Alternative Hour de pe Music Channel.

Pe 27 februarie, după ora 21, Loud Inc. revin la The Pub (Piața Universității) pentru a sărbători primul an de rock’n’roll, într-un concert cu rezonanță.

Share This