Pe 25 octombrie 1995 lua naștere una dintre cele mai iubite formații de muzică rock din România: Trooper aniversează azi 21 de ani de existență. O istorie bogată, cu sute de concerte alături de nume de legendă ale rock-ului mondial (Iron Maiden, Judas Priest, Whitesnake, Scorpions, Europe, Nazareth, The Cult, Prodigy, Manowar), opt albume de studio, mai multe EP-uri.

Privind retrospectiv, Oscar, bassistul formației, a declarat: „De fiecare dată când mă gândesc la acești ani nu-mi vine să cred că acei puști care băteau mingea în fața blocului și orașul în lung și-n lat, au ajuns acum să aniverseze o viață împreună. Cred că este cel mai important lucru pe care l-am făcut în viețile noastre iar faptul că, prin muzica noastră, am ajuns să facem parte din viața atâtor oameni, este cea mai mare mulțumire și recunoaștere pe care o puteam primi.”

Pentru a sărbători cum se cuvine această frumoasă aniversare, Trooper a lansat cel de-al optulea album de studio, intitulat „În ziua a opta”, împreună cu Academia Cațavencu, cu doar o zi înainte de aniversare. Albumul a fost lansat într-o ediție limitată iar interesul publicului a fost major, în multe orașe din țară tirajul revistei epuizându-se în doar câteva ore.

trooper

Trooper se află în plin turneu de promovare a noului album, turneu care se va întinde până la jumătatea anului 2017 și va trece prin cele mai importante orașe din România:

28 octombrie – Botoșani – Chrome Bar
29 octombrie – Suceava – 31 Motors Pub
05 noiembrie – București – Club Quantic
26 noiembrie – Târgoviște – Fiord
02 decembrie – Constanța – Doors
03 decembrie – Mangalia – La Barbă Neagră
09 decembrie – Sibiu – R&B Pub
10 decembrie – Petroșani
11 decembrie – Pitești – Hush
17 decembrie – Cluj Napoca – Hard Club
24 februarie – Brasov – Rockstadt
22 aprilie 2017 – Târgu Mures
22 iulie 2017 – Bistrița

Concertul de lansare a noului album al formației Trooper, „În ziua a opta”, va avea loc pe 5 noiembrie 2016, de la orele 20:00, în Club Quantic din București. Pentru acest eveniment se pot achiziționa bilete din rețeaua magazinelor Eventim și online de pe http://www.eventim.ro și http://www.iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansarea-nou-album-in-ziua-a-opta-25999/). Prețul unui bilet este de 30 de lei. În ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei.

Share This