Trooper începe săptămâna aceasta turneul de promovare a noului album „În ziua a opta”. Turneul va cuprinde foarte multe orașe și se va întinde până la jumătatea anului viitor. Primele concerte confirmate pot fi găsite mai jos:

15 octombrie – Băicoi – Club Touche
22 octombrie – Câmpina – Club Live
28 octombrie – Botoșani – Chrome Bar
29 octombrie – Suceava – 31 Motors Pub
05 noiembrie – București – Quantic – concertul de lansare a noului album „În ziua a opta”
trooper-tour26 noiembrie – Târgoviște – Fiord
02 decembrie – Constanța – Doors
03 decembrie – Mangalia – La Barbă Neagră
09 decembrie – Sibiu – R&B Pub
10 decembrie – TBA
11 decembrie – Pitești – Hush
17 decembrie – Cluj Napoca – Hard Club
24 februarie – Brașov – Rockstadt
22 aprilie 2017 – Târgu Mureș
22 iulie 2017 – Bistrița

Noul album al formației Trooper, „În ziua a opta”, va fi lansat pe 5 noiembrie 2016, de la orele 20:00, printr-un concert maraton de aproximativ 3 ore. Din playlist vor face parte piese de pe toate albumele formaţiei, alături de cele cunoscute publicul va avea parte şi de câteva surprize muzicale dar şi audio-vizuale.

Pentru acest eveniment se pot achizitiona bilete din reteaua magazinelor Eventim si online de pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.iabilet.ro. Pretul unui bilet este de 30 de lei. In ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei. Pentru acest eveniment se pot achiziționa bilete din rețeaua magazinelor Eventim și online de pe www.eventim.ro și www.iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansarea-nou-album-in-ziua-a-opta-25999/). Prețul unui bilet este de 30 de lei. În ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei.

Organizator: Kompas Events     www.kompasevents.ro       /// www.facebook.com/kompasevents

Partener: Ciuc

Parteneri media: www.metalhead.ro // www.metalfan.ro  // www.maximumrock.ro  // www.letsrock.ro // www.iconcert.ro // www.bucuresteni.ro // www.iqool.ro // www.concerte-azi.ro  //  www.goingout.ro //

Share This