După 22 de ani de activitate și 8 albume de studio, Trooper, una dintre cele mai cunoscute și apreciate formații de muzică rock din România, lansează propriul brand de bere: „Tari ca munții”! Este o bere o naturală, nefiltrată și nepasteurizată, dar mai ales neaditivată, o bere artizanală, realizată din cele mai bune ingrediente, de către cunoscuții berari de la Bere Cazino Craft din Constanța.

Întrebat despre această lansare, John, toboșarul formației a declarat:

„Întotdeauna am încercat ca în muzica noastră să folosim cele mai bune „ingrediente”, să avem un sunet proaspăt, să fim naturali și să oferim o experiență muzicală de calitate pentru cei care vin la concertele noastre. Tot acestea au fost și criteriile pentru care am ales să lansăm această bere împreună cu Bere Cazino Craft. Am apreciat calitatea și prospețimea gustului berii fabricate de acești maeștri berari și am considerat că este parteneriatul perfect pentru a oferi celor care ascultă muzica noastră dar și celor care apreciază berea bună o experiență foarte plăcută.”

Berea „Tari ca munții” va fi lansată în oficial în data de 23 decembrie, în cadrul concertului pe care formația Trooper îl va susține la Constanța, în clubul Rock Halle.

„Tari ca munții” va putea fi comandată online după data de 23 decembrie de pe site-ul oficial al producătorului, www.bere-cazino.ro și pe www.berero.ro. Totodată, va fi disponibilă la unele dintre concertele Trooper și în următoarele locații:

Magazin Cazino Craft – Tomis 3 (Constanța);
Pub & Bistro Tomis (Constanța);
Allegria (Constanța);
Noi Caffe Delicatesse (Constanța);
Hot Cup (Constanța);
Liquor Store (Constanța);
La Dana la ceaun (Constanța);
Cămara Mariei (Constanța);
Curtea Brâncovenească (Constanța);
Madame Z (Constanța);
Francezul regal (Constanța);
Magazina Morăriței (Iași);
Off the Wall (Cluj-Napoca).

Share This