La aproape trei ani de la lansarea precedentului album de studio, „Atmosfera”, Trooper revine cu cel de-al optulea album: „În ziua a opta”. Noul album este inspirat de cele mai mari probleme pe care societatea în care trăim le pune oamenilor în fiecare zi: corupţie, minciună, ură, deziluzie.

Referindu-se la tematica noului album, Oscar spune: „Trăim vremuri urâte. În ciuda progreselor pe care omenirea le face în plan tehnologic, moral ne afundăm din ce în ce mai mult într-un nou Ev Mediu. Unul  întunecat, în care cele mai urâte coşmaruri încep să prindă viaţă. Am încercat să surprindem pe acest album toate aspectele vieţilor noastre care ne îndepărtează tot mai mult de noi, de cei pe care îi iubim, de tot ceea ce ne defineşte ca Oameni. ”

Trooper-In-ziua-a-optaPe 5 noiembrie 2016, de la orele 20:00, Trooper va lansa noul material discografic printr-un concert maraton de aproximativ 3 ore. Din playlist vor face parte piese de pe toate albumele formaţiei, alături de cele cunoscute publicul va avea parte şi de câteva surprize muzicale dar şi audio-vizuale.

Pentru acest eveniment se pot achizitiona bilete din reteaua magazinelor Eventim si online de pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.iabilet.ro. Pretul unui bilet este de 30 de lei. In ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei. Pentru acest eveniment se pot achiziționa bilete din rețeaua magazinelor Eventim și online de pe www.eventim.ro și www.iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansarea-nou-album-in-ziua-a-opta-25999/). Prețul unui bilet este de 30 de lei. În ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei.

Organizator: Kompas Events     www.kompasevents.ro       /// www.facebook.com/kompasevents

Share This