trooper-bandTrooper, una dintre cele mai cunoscute formații rock din România, lansează videoclipul unei piese noi care prefațează cel de-al optulea album de studio, „În ziua a opta”.

Piesa „Corupția ucide!” este un manifest împotriva tuturor celor care prin acțiunile sau inacțiunile lor au contribuit la proliferarea corupției și a sărăciei în România, despre cancerul infiltrat în toate aspectele vieții din România: sănătate, cultură, educație, politică. Versurile, aparținând lui Petre Constantinescu, reprezintă un strigăt de revoltă împotriva nedreptăților la care sunt supuși oamenii simpli, nevinovați și un îndemn la luptă și rezistență împotriva încălcării drepturilor care ni se cuvin.

Videoclipul a fost realizat împreună cu regizorul Mihai Vasilescu, aflat la a cincea colaborare de acest fel cu Trooper.

Noul album, „În ziua a opta”, va fi lansat în data de 05.11.2016, în club Quantic, printr-un concert maraton din care nu vor lipsi multe piese noi dar și piese consacrate din repertoriul formației, alături de alte suprize.

Pentru acest eveniment se pot achiziționa bilete din rețeaua magazinelor Eventim și online de pe http://www.eventim.ro și http://www.iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansarea-nou-album-in-ziua-a-opta-25999/). Prețul unui bilet este de 30 de lei. În ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei.

Organizator: Kompas Events http://www.kompasevents.ro /// http://www.facebook.com/kompasevents

Partener: Ciuc

Parteneri media: http://www.metalhead.ro // http://www.metalfan.ro // http://www.maximumrock.ro // http://www.letsrock.ro // http://www.iconcert.ro // http://www.bucuresteni.ro // http://www.iqool.ro // http://www.concerte-azi.ro //http://www.goingout.ro

Share This