Piesa „Războieni” este a doua piesă din seria „Live în Codrul Ascuns”, înregistrată în anul 2015, în formula Alexa Milea – vioară, Mihai Balabaş – vioară, Cristi Răducanu – tobe şi Andi Dumitrescu – chitară şi voce, primind ajutorul lui Mircea Munteniţă la bas.

Link audio: http://bucium.com.ro/press/resurse/Razboieni.mp3

„Piesa „Războieni” este o favorită a publicului nostru”, spune Andi Dumitrescu, liderul trupei. „Prin DVD-ul „Live în Codrul Ascuns” am încercat să creăm un fel de carte de vizită a pieselor pe care le cântăm în mod obişnuit în concertele electrice.”

BuciumPiesa a fost mixată şi masterizată de V.O. Pulver, chitarist şi vocalist în trupele Gurd şi Poltergeist, producător şi inginer de mixing al trupelor Pro-Pain, Destruction şi Darkmoon, fiind înregistrată, ca şi întreg DVD-ul, de regretatul Alex Pascu (Goodbye to Gravity, Thunderstorm).

„Evenimentele de la Colectiv ne-au forţat să amânăm lansarea pieselor de pe DVD cu mai bine de opt luni. De acum înainte vom intra în ritmul pe care ni l-am propus, acela de a lansa o piesă la fiecare două săptămâni.”, a declarat Alexa Nicolae, violonista trupei.

Mai multe detalii despre trupă puteți găsi la: http://www.facebook.com/bucium  și www.bucium.com.ro/press

Share This