byron și orașul Pitești sunt cunoștințe vechi – primele concerte ale trupei în afara Bucureștiului aici au avut loc și întotdeauna byron au găsit la Pitești un public entuziast și pasionat de muzică bună! Ei bine, sâmbătă, 10 iunie, de la ora 20:00, byron revin în oraș, de data aceasta pentru un concert acustic deosebit la Filarmonica Pitești (cal. București nr. 2), în cadrul seriei de concerte Acusticul de Weekend!

Pentru byron, acusticul e o a doua natură. La nici un an de la lansarea primului album, „Forbidden Drama”, ei au reorchestrat piesele exclusiv pentru instrumente acustice şi au lansat primul DVD unplugged românesc – „Acoustic Drama”. Şi în Salina Turda au cântat un set unplugged, doi ani mai târziu, profitând din plin de acustica spectaculoasă a locului; rezultatul se vede pe celălalt DVD al trupei, „Live Underground”.

byron acustic înseamnă orchestraţii deosebite şi instrumentaţie diversă, un mod distinct de a privi muzica, o nouă perspectivă pentru melodiile deja cunoscute. De neratat! Biletele costă 20 de lei și se găsesc la casa de bilete a filarmonicii.

byron – acustic
Sâmbătă, 10 iunie, Filarmonica Pitești
calea București, nr. 2 (Centrul Multifuncțional)
ora 20:00
informații: 0248 220 111
https://www.facebook.com/pitestifilarmonica/

Dan Byron – voce, chitară, flaut
6fingers – chitară, clape, acordeon, glockenspiel, voce
Dan Georgescu – chitară
Laszlo Demeter – bass
Ovidiu Cristian – tobe

Website: http://byronmusic.ro
Facebook: http://fb.com/byronmusic

Share This