Turneul cu patru capi de afiș Overground Elements continuă pe 10 martie. Alături de The Mono Jacks, Travka și Robin and the Backstabbers, cei de la byron concertează alternativ, prin rotație, în țară, iar vineri, pe 10 martie, este rândul lor să ajungă la București în Fratelli Lounge & Club (str. Glodeni nr. 1-3)! În turneul propriu Solo Together, byron vor prezenta în premieră materiale de studio noi; fiecare membru al trupei a compus și înregistrat separat câte un album de autor, iar împreună vă vor prezenta live câteva dintre noile lor creații.

Biletele la concertul byron – Solo Together se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet (Magazinele Flanco, Uman, Senia, Perfect Tour, automatele ZebraPay și IQBox) la prețul de 30 de lei. În seara concertului, în limita stocului rămas, acestea vor costa 40 de lei. Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani.

Turneul Overground Elements / byron Solo Together va continua după cum urmează:

  • 10 martie, București, Fratelli Lounge & Club
  • 24 martie, Timișoara, Fratelli Lounge & Club (bd. Corneliu Coposu nr. 1)
  • 7 aprilie, Cluj, /Form Space (al. Stadionului nr. 2)

Primele trei albume din proiectul Solo Together: „Privește cerul…” compus de Dan Byron, „9″ compus de 6fingers și “Lumină pe întuneric” compus de Vladimir Ivanov sunt deja disponibile pentru streaming și download digital:
Dan ByronPrivește cerul… (album link)
http://danbyron.bandcamp.com

6:9 (album link)
http://sase.bandcamp.com

Vladimir Ivanov Lumină pe întuneric (album link)
https://v4vladimir.bandcamp.com

www.byronmusic.ro
http://fb.com/byronmusic
http://elements.overground.ro

Share This