byronwindmill-lane

Trupa byron a început înregistrările pentru următorul album de studio la Dublin, în Irlanda, unde artiştii vor petrece următoarele săptămâni. Locul ales este Windmill Lane Recording Studios, unul din stâlpii industriei muzicale irlandeze, locul unde au înregistrat artişti precum R.E.M., The Rolling Stones, Sinead O’Connor sau U2; aceştia din urmă, de altfel, au investit în dotarea şi extinderea studioului special pentru lucrul la albumul definitoriu “The Joshua Tree”, legându-şi pentru totdeauna numele de istoria acestuia.

Cel de-al şaselea album de studio byron va fi înregistrat în Hi-Resolution Audio la o calitate audio superioară unui CD audio obişnuit, ceea ce reprezintă o premieră pentru industria muzicală din România. Astfel, experienţă audiţiei (folosind echipamente adecvate de fidelitate înalta precum căştile Sony MDR-1A şi Walkman-ul NWZ-A15) va fi una mult mai bogată şi mai incitantă, deschizând practic un nou univers sonor pentru ascultători.

“În 2011 am scris un album cu 12 piese, câte una pe lună, în care am combinat stările mele provocate de anotimpuri cu miturile şi istoriile lunilor respective. Sună pretenţios, ştiu, dar nu e chiar aşa. Le-am înregistrat cu o singură chitară şi o voce şi le-am lăsat la dospit. Acum a venit vremea să le scoatem la lumină”, spune solistul Dan Byron despre album.

Al şaselea disc de studio byron, înregistrat în Hi-Resolution Audio la studiourile Windmill Lane din Dublin, Irlanda, are lansarea programată pentru această toamna la casa de discuri Universal Music România.

Mulţumim partenerilor de la Universal Music România, Sony şi Datagroup pentru susţinere. Urmăriţi în săptămânile ce urmează trupa byron pe site-ul oficial şi pe canalele de social media pentru noutăţi de la înregistrări.

Share This