byron-14aug

Următorul album de studio byron, înregistrat în această vară la studiourile Windmill Lane din Dublin, Irlanda, se apropie cu pași repezi de data lansării. Vineri, pe 14 august, va fi prezentat primul single, piesa “Marea/The Sea”, printr-un concert special și o proiecție de videoclip la Grădina cu Filme din București (Piața Lahovari, nr. 7). Concertul va începe de la ora 20:30 iar biletele sunt disponibile în avans în rețeaua www.eventim.ro și la casa de bilete CreArt.

Noul album byron a fost tras în această vară în Dublin la Windmill Lane, supranumit “Studioul U2”, cu sprijinul Universal Music Romania, Sony România si Data Group. Înregistrările au fost făcute în High Resolution Audio, la 24 bit / 96 kHz, un nivel de fidelitate mult superior CD-urilor audio obișnuite si care reproduce sunetul exact cum a fost creat de artist în studioul de înregistrari. Folosind echipamente audio dedicate audiției High Res, ascultătorii vor avea o experiență mult mai bogată, extrem de apropiată de sunetul original din studio.

“Pe noul album sunt 12 piese compuse de-a lungul unui an, fiecare piesă corespunzând unei luni și vorbind într-un fel despre luna respectivă – extrapolând pe baza legendelor și poveștilor asociate cu fiecare dintre ele. La un alt nivel, albumul spune de asemenea povestea relației dintre doi oameni, cu suișurile și coborâșurile ei. În calendarul albumului, “Marea/The Sea” corespunde lunii iunie”, spune solistul Dan Byron despre noul single și viitorul album.

Cel de-al șaselea album de studio byron urmează să fie lansat în această toamnă prin casa de discuri Universal Music România.

Haideți așadar vineri, 14 august, la Grădina cu Filme din București ca să-i ascultați pe byron în concert și să le vedeți în premieră videoclipul pentru cel mai nou single, “Marea/The Sea”. Concertul va începe  iar biletele se găsesc în rețeaua Eventim și la casa de bilete CreArt din Piața Lahovari nr. 7.

Share This