Extrasă de pe albumul „Eternal Return”, cel mai recent lansat de către trupa byron, piesa City on Fire va beneficia de un videoclip în regia lui Barna Nemethi. Acesta va fi proiectat în premieră joi, 30 noiembrie, la Control Club în București, în cadrul concertului aniversar de 11 ani susținut de formație!

Bilete la concertul aniversar byron – 11 ani de pe 30 noiembrie din Control se găsesc în rețeaua Eventbook – https://eventbook.ro/music/bilete-bt-live-byron-dimitri-s-bats-at-control-club. Alături de byron vor mai cânta și cei de la Dimitri’s Bats.

Videoclipul „City on Fire” prezintă un București văzut altfel, pe care poate îl cunoaștem, poate că nu, dar a cărui inimă pulsează zi de zi în ritmul său propriu.
Director & Editor: Barna Nemethi
Director of Photography: George Chiper Lillemark | Barna Nemethi
Producer: Radu Stancu
Executive producer: Ramona Grama
Production assistant: Mihai Ripan
Production services: deFilm, www.defilm.ro

Albumul „Eternal Return” al formației byron este dipsonibil aici: http://umusic.lnk.to/EternalReturn. Lansat în toamna anului 2015, albumul lansat la Universal Music România a fost înregistrat în High Resolution Sound la celebrele studiouri Windmill Lane din Dublin, iar mastering-ul a fost executat la studiourile Abbey Road din Londra.

Haideți așadar joi seara, pe 30 noiembrie, la concertul byron din Control Club pentru a sărbători alături de formație cei 11 ani de activitate și pentru a viziona în premieră noul videoclip „City on Fire”! Bilete în avans pe Eventbook.ro. Open doors – ora 20:30.

byron:
Dan Byron – voce, chitară, flaut
Sergiu „6″ Mitrofan – clape, chitară, voce
Dan Georgescu – chitară
Laszlo Demeter – bass
Ovidiu Cristian – tobe
www.byronmusic.ro

Share This