Vineri, 20 mai, la Clubul Țăranului din București formația Cuibul va susține un concert acustic cu piese de pe cel mai recent album, „Vise elementare”, și nu numai! Concertul începe de la ora 22:00 iar biletele se găsesc în avans online pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet (Magazinul Muzica, magazinele SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agențiile Perfect Tour, automatele ZebraPay).

CuibulAșa și așa (official video)

Cuibul este o formație din Chișinău înființată de către muzicianul Igor Dînga (producător muzical pentru Zdob și Zdub) și activă încă din 1991. După 6 albume, o perioadă de pauză și apoi o revenire în 2007 urmată de lansarea unui nou album, anul 2012 găsește formația stabilindu-se într-o nouă formulă alături de vocalista Lidia Scarlat. În această formulă trupa a lansat anul trecut albumul „Vise elementare” la casa de discuri Universal Music România, album pe care se găsesc 14 piese în format acustic-cameral.

CuibulOrașul (official video)

Cuibul-20maiAlbumul „Vise elementare” este disponibil în format fizic (CD) în librăriile Cărturești, în format digital (download) pe iTunes, Google Play și alte platforme precum și prin servicii de streaming online (Deezer, Zonga etc.)

Haideți așadar vineri, pe 20 mai, la concertul unplugged Cuibul de la Clubul Țăranului! Evenimentul începe de la ora 22:00 iar intrarea este 30 de lei. Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.

http://fb.com/cuibul
www.cuibul.md

Share This