Legendara trupă Cuibul din Chişinău va invită pe 28 noiembrie la Teatrelli (Piaţa Alexandru Lahovari, nr 7, Bucureşti), începând cu ora 19.00, la un concert acustic cu ocazia lansării noului album “Vise elementare”. Acesta este al 8-lea album din discografia Cuibul, însă primul în limba română lansat împreună cu Universal Music România.

Trupa Cuibul a fost înfiinţată în 1991 de către muzicianul Igor Dinga (producător muzical pentru Zdob şi Zdub). În 2013, formaţiei i s-a alăturat solista Lidia Scarlat. Lidia a adaptat versurile în română şi engleză şi odată cu venirea ei s-a metamorfozat întregul sound al formaţiei, devenind unul acustic-cameral: un nou concept pentru un nou public şi o nouă viaţă pentru cele mai frumoase piese din istoria de 25 de ani de activitate a formaţiei.

Pe lângă tradiţionalele chitări acustice şi percuţie, pe piesele de pe album veţi descoperi şi acorduri de vioară şi acordeon. Producţia albumului a durat mai mult de 1 an, timp în care formaţia a filmat 3 videoclipuri, a susţinut concerte în Moldova, România, Ucraina şi Rusia, a cântat alături de trupa byron şi a deschis concertele trupelor The Cardigans şi Morcheeba. Pentru artwork-ul albumului, Cuibul a ales una dintre ilustraţiile talentatei artiste plastice Mădălina Andronic.

Cel mai recent videoclip al trupei a fost filmat de bine-cunoscutul regizor Igor Cobileanski.

Cuibul – Aşa şi-aşa

Haideţi aşadar pe 28 noiembrie la Teatrelli în Bucureşti începând cu ora 19.00 la un minunat concert acustic. Biletele costă 22 de lei, se găsesc în reţeaua Eventim (http://www.eventim.ro/ro/bilete/concert-cuibul-bucuresti-teatrelli-837875/performance.html) şi la casa de bilete Teatrelli (Piaţa Alexandru Lahovari, nr 6).

Share This