După decenii de captivitate între coperțile de carte, personajul lui Caragiale a crescut, a făcut o nebunie și a sărit din nuvelă în Bucureștiul lui 2018, fix la o casă de marcat dintr-un Mega Image. Așa ar putea începe povestea trupei D-L GOE. Adevărul e că realitatea nu este foarte departe.

La 117 ani de la lansarea volumului “Momente și Schițe”, pe 10 mai 2018 a apărut “Liber si Frumos”, prima piesă de pe viitorul album D-l Goe. Lansată printr-un mini concert ad-hoc pe străzile Capitalei transmis live online pe pagina de Facebook a trupei, “Liber și Frumos” nu este un statement politic, ci este o piesă despre oamenii din București și diminețile lor obișnuite marcate de trafic, stres și rutina zilnică.

Este un nou capitol din povestea lui Goe, cu care ne putem identifica toți cei care ne trezim și plecăm dimineața la muncă, scufundându-ne în problemele vieții de zi cu zi.

Piesa este disponibilă pe canalul de YouTube al trupei

Albumul concept “Tineri, Sâmbătă, Duminică” – deschis de “Liber și Frumos” – este povestea oricărui tânăr de azi, ghidat de două mari curente: post comunismul și consumerismul de secol XXI. Tema albumului este idila dintre domnul Goe, acum un tânăr care a crescut și lucrează la Mega Image și o fată de la coadă. Goe se îndrăgostește, o ia de mână și hotărăsc împreună să fugă în lume cu primul tren. Ascultat în căști, albumul te va duce cu gândul la teatrul radiofonic de altă dată, dar în acorduri, mesaje, locuri și limbaje de azi.

Formația Dl Goe (Andrei-Colorian, Migudel, Bimus și Dani) s-a lansat în Micul Paris în primăvara lui 2017. Ulterior trupa a fost întregită de Șerban Balaban si Horea Suciu. Fac show vocal, la chitară, bas, percuție și clape, iar stilul de muzică adoptat este o fuziune între pop, rock, blues și gipsy-jazz.

Facebook: https://www.facebook.com/MusiuGoe/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCRuLfZAgO2vFnRNQWSGvlpg
Instagram: https://www.instagram.com/musiugoe/

Share This