Khors, renumita trupa de black metal din Ucraina, va sustine un concert în Timisoara, in 26 septembrie 2018, de la ora 19.00 in Clubul Capcana (fostul Daos). În deschidere vor cânta trupele de Raventale și BARKASTH.

Khors este o trupa renumita de black metal din Ucraina, inființată in 2004 de către Khorus, fostul basist al trupei Astrofaes. Albumul de debut The Flame Of Eternity’s Decline a adus formației primul turneu în Ucraina, urmând să lanseze al doilea album în 2006 numit Cold . Turneele au continuat în Ucraina și Rusia, și au fost urmate de lansarea celui de-al 3-lea album Mysticism în 2008. De-a lungul timpului, Khors a împărțit scena cu trupe sonore precum Enslaved, Moonspell, Behemoth, Gorgoroth, Nokturnal Mortum sau Temnozor, și a lansat  în total 6 albume și 2 DVD-uri.

Raventale vine tot din Ucraina și s-a înființaț în 2005 ca un one-man-band din dorința lui Astaroth Merc. 7 ani mai târziu Raventale a devenit o trupa râvnită realizându-și debutul live la festivalul Oskorei în decembrie 2012. De-a lungul timpului trupa a înregistrat și lansat 8 albume și a devenit tot mai căutată, cu apariții la numeroase festivaluri europene precum Kilkim Žaibu, Prague Death Mass, Vosieni Ratauniki, Dark Troll, Oskorei și altele.

BARKASTH este un nume nou în black metal-ul mondial, apărut în 2015 în Ucraina.

Concertul Khors, Ravental și Barkasth din 26 septembrie face parte din turneul X Mystified Years, sărbătorind astfel 10 ani de la lansare albumului Mysticism al trupei Khors, album care le-a schimbat notorietatea și direcția sonoră într-una melodică.

Intrare concert: 25 lei

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2121791191429819/

Share This