Nu vă așteptați la colinde, dar pe 22 decembrie la unteatru (str. Sfinții Apostoli nr. 44) cei de la E.M.I.L. urcă pe scenă în formulă acustică pentru un concert așezat, melodios și family-friendly. Sâmbăta în familie cu punk în surdină la un pahar de ceva bun? Cam așa ceva.

Biletele pentru concertul E.M.I.L. acustic de sâmbătă, 22 decembrie, se găsesc în rețelele www.tomtix.ro și www.mystage.ro. Rezervări prin email la rezervari@unteatru.ro sau prin sms la numărul 0721 268 516 (menționați numele, data, spectacolul și numărul de locuri).

 

Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore.
Formația a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din țară: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg Live (Costinesti) și altele. În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea legendarei trupe americane NOFX. În 2009 și 2010 au desfășurat 2 turnee naționale care au culminat cu lansarea DVD-ului „10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități”. Trupa are la activ 4 albume, cel mai recent fiind lansat pe 6 iunie 2015 la Universal Music România și intitulându-se I M E N S.

 

Pentru concertul acustic E.M.I.L. de sâmbătă, 22 decembrie, nu uitați să vă rezervați locul în sală prin email la rezervari@unteatru.ro sau prin sms la numărul 0721 268 516. În deschiderea concertului va cânta proiectul piteștean rock/funk Nuanțe.

E.M.I.L.
Sorin – voce
Vlad – voce
Stoi – chitară
Gabi – chitară
Barbu – bass
Chester – tobe

https://www.facebook.com/EMILtrupa/
https://www.instagram.com/emil_trupa/

Share This