Trupa bucureşteană ELEVEN lansează cel de-al treilea single de pe viitorul lor album. Piesa se numeşte „Lies” şi beneficiază de un lyric video.

Daniel Avram, solistul Eleven, spune despre “Lies” că e ”prima piesă ELEVEN scrisă vreodată. Un cântec despre teamă, de fapt. Pentru că minciuna apare atunci când ţi-e frică de cineva sau ceva, persoane, situaţii. De consecinţele adevărului, de disconfortul oglizii care nu poate minţi, care te arată aşa cum eşti. Nu ştiu de ce în minciună se trăieşte mai uşor, de ce mint şi, mai ales, se mint oamenii atât de mult şi chiar rafinat, sofisticat. Şi este frustrant şi obositor să stai alături, cu braţele deschise, dar neputincios, să sesizezi derapajele şi făţărnicia şi să nu poţi ajuta. Pentru că, oricât ar vorbi oglinda, foarte puţini reuşesc să se privească goi în ea. Şi atunci, precum Nichita, te apropii de pietre şi taci. Sunt răni care nu se vindecă, cuvinte care nu mai pot fi luate înapoi. Nu sunt vreun înţelept. Toate astea mi se aplică şi mie. De altfel, aşa le-am şi descoperit.”

Formaţia ELEVEN se află la cea de-a treia lansare de single cu două piese ”Cradle Song” şi ”Go Away”, prezentate deja publicului. Cuvântul de ordine în trupă este starea de bine. Totul a plecat de la chimia excelentă dintre membrii trupei, ajunşi prieteni buni şi în afara sălii de repetiţie, legându-i o mulţime de zile şi nopţi petrecute la bere, poveşti şi bancuri. În 2012, Mugur (chitară) a început repetiţiile cu două proiecte de blues, cooptandu-l într-unul din ele şi pe Dani (voce), prieten din timpul liceului. După nişte luni de repetiţie în doi oameni, grupul s-a completat prin sosirea lui Dorin la chitară şi a lui Radu Moldovan (de la Robin and The Backstabbers) la tobe.

Eleven_LIESEleven sunt:
– Dani Avram (voce)
– Mugur Iliescu (chitară)
– Dorin Stan (chitară)
– Radu Moldovan (tobe)

http://fb.com/trupa.eleven

Share This