Acum 6 ani, poate vi se părea bizar ca o trupă cu un nume franțuzesc, care cânta de obicei în limba engleză, să lanseaze prima melodie în limba română. După mulți ani în care Les Elephants Bizarres și-a bucurat fanii cu piese în ambele limbi, engleză și română, băieții încep românește maratonul ULive Session.

“Nu mă opri” se caracterizează prin optimism și libertate. Ca și videoclipul filmat în drumul lor spre Vama Veche și, evident, pe plajă, piesa este ca un imn al pozitivismului. Într-o zi de iarnă, dacă închizi ochii, te face să te simți în vacanță și să uiți de frigul de afară. Îți dă, parcă, starea de a pleca acum la mare și de-a sta pe plajă, fără nicio grijă.

Les Elephants Bizarres aduce briza marii în cadrul maratonului muzical ULive Session, cel mai de anvergură proiect live din România. Video-ul a fost filmat într-una dintre cele mai cool locații din București, Qreator, iar din echipa de producție au făcut parte: Iustin Andrei Surpanelu (regie), Sorin Florea (DOP), Silviu Mindroc (post-producție video și audio), Five’s (sunet). Trupa Les Elephants Bizarres va continua seria surprizelor muzicale cu încă două versiuni live, ce vor fi lansate pe canalul de YouTube al Universal Music România.

Les Elephants Bizarres este o trupă indie-electro cu peste 10 ani de activitate. Cu 3 albume la activ și numeroase single-uri, LESEB este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din alternative-ul românesc. De-a lungul timpului, băieții au deschis concertele unor artiști internaționali, precum Maroon 5, James Blunt, Roxette, iar pieselor lor au fost difuzate pe radio.

Les Elephants Bizarres este formată din Ștefan Matei – vocal, Enver Mamut – guitar, Tudor Amarandei – synth și Alexandru Badea – drums.

Share This