Formatia om la lună a lansat noul lor single ‘Pace’ impreuna cu un videoclip emotionant – vizioneaza-l aici

 

Clipul cântecului Pace este o creație colectivă, fiind alcătuit din imagini trimise de prietenii și fanii trupei. Este un jurnal video de supraviețuire pe frontul de acasă. Ca o încercare de a păstra undeva lucrurile pe care le-am simțit și trăit în această perioadă în care ni s-a dat ceea ce ne doream de mult – o pauză de la tot, dar atât de neobișnuiți cu situația nu știm ce să facem cu ea. Este momentul în care ne primim unii pe alții în casele și în familiile noastre, ne arătăm așa cum suntem cu adevărat, în locul în care ne simțim cel mai protejați. Un acasă ciudat transformat în front de supraviețuire.

Pace nouă.

om la lună a lansat pe 27 martie cântecul ‘Pace’, următoarea piesă de pe viitorul album de debut al trupei – În caz de om la lună, strigați “om la lună stânga/dreapta”, după caz.

Despre cântec:
Trăim timpuri în care războiul s-a mutat de pe frontul de luptă în casele noastre. Am dus zi de zi un război de uzură cu noi înșine și unii cu alții, ne-am judecat aspru, ne-am condamnat pentru deciziile luate, pentru greșelile făcute, pentru ceea ce suntem sau am devenit. Ne-am comparat mereu cu ceilalți, ne-am numărat dumicații, ne-am împins mereu limitele suportabilului în atât de multe privințe, am alergat și ne-am zbătut.
Și dacă cel mai greu lucru este să faci pace cu tine, de mare ajutor este să știi că mai sunt și alții așa, că nu ești singurul “greșit”. Că duc și alții lupta ta. E un gând care te poate face să mergi mai departe. Să nu te mai judeci în raport de bine/rău, ci de cum ești sau nu.
Pace este un cântec pentru toți războinicii de ieri și de azi ce își duc lupta în realitatea de zi cu zi sau în mintea proprie. Este despre regăsire și redefinire a ceea ce suntem. Și despre acceptare și despre împăcarea cu noi înșine.

om la lunăPace
ISRC: TCAES2078277
_____________________________________________________________
Versuri — Doru Pușcașu
Muzică — Doru Pușcașu / Dragoș Strat / Adrian Maraloiu / Cătălin Constantin
_____________________________________________________________
Înregistrat la REAL SOUND & Vision Studio, București
Producție — om la lună & Dragoș Strat
Recording &, mix — Vladimir Ivanov
Master— Mihai Popescu
_____________________________________________________________
Artwork de Silviu Gosav
Editat de Doru Pușcașu
_____________________________________________________________

 

Share This