mum-63Luni 5 decembrie 2016, seară black metal în Trollo Pub (București)!
Snøgg (Slovenia)

https://web.facebook.com/Snoggband
https://soundcloud.com/i-i-38

Formația porneste la drum in 2013, având un nume imposibil de scris și de pronunțat.

Nume pe care ulterior și-l schimbă în Snøgg (“zăpadă”, în limba slovena) și sub care susțin primele concerte în formula actuală:

Ulv – chitară, clape, voce, ritualuri
Mørke – tobe, vrăjitorii

Etichetată ca “freeride black metal”, în 2016 trupa lansează primul demo, poate unul din cele mai experimentale din ultimii ani. În decembrie vom vedea în premiera Snogg în România, cu noul lor material: “Qivitoq”.

————————-

TROLLO PUB (Șoseaua Viilor nr. 11, București)
Luni 5 decembrie 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
Prețul biletului: plătesti cât poți și cât vrei pentru biletul de intrare la concertul Snogg (se accepta și rezervări, dar cu plata în avans – relații la 0722.814.991).

Mijloace de transport: autobuz 173 (stația Spătaru Preda), autobuz 117 (statia șos. Viilor). Colț cu strada Năsăud, la cinci minute de Liberty Mall. RATB: tramvai 32 / autobuz 117 de la Piața Unirii.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CD-uri și tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului și pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupei slovene.

Pagina evenimentului pe Facebook: https://web.facebook.com/events/704945122986438/

Eveniment Metal Under Moonlight (editia a 63-a).

Share This