A venit momentul să vă facem cunoscute o parte din schimbările și planurile trupei Tiarra pentru anul 2017.

Concertul de pe 17 decembrie 2016 de la Arenele Romane a fost ultimul eveniment la care trupa a cântat împreună cu Tudor Scânteie la chitară. Din păcate, programul foarte aglomerat, precum și planurile personale, au condus la încetarea colaborării dintre Tudor și Tiarra.  Cu toate acestea, colaborarea dintre trupă și acesta va exista mereu. În ceea ce privește partea de producing, Tudor Scânteie se va ocupa de proiectele Tiarra, în prezent lucrându-se la un single de pe viitorul album, precum și la un videoclip.

Avem și vești bune, postul de chitarist nu a rămas prea multă vreme vacant, Tiarra având un nou membru cu care rezonează din toate punctele de vedere și cu care va face o treabă excelentă. Cu deosebită plăcere vi-l prezentăm pe Vlad Iacobus, căruia îi urăm bun venit în trupă!

Foto: Elena Corbu

În prezent, Tiarra înseamnă:

Anda – Voce
Mihu-Voce
John-Clape
Vlad-Chitară
Iuliana-Violoncel
Corina-Vioară
Adi- Chitară Bass
Alin-Tobe

În noua formulă, trupă urmează să susțină o serie de concerte în primăvară acestui an, primul fiind pe 4 martie 2017, în club Quantic în cadrul Ladies’ Night – Jinjer, Tiarra, Between Colors, For My Sins.

De asemenea, unul dintre cele mai ambițioase planuri ale trupei Tiarra este un mic turneu european în toamnă acestui an, prima confirmare fiind participarea la festivalul Female Metal Event – FEMME, din Olanda, Eindhoven.

Share This