Trupa de dark glam metal din Italia, PsycHolies, vor sustine un turneu de cinci concerte in Romania in luna noiembrie. Acestia vor fi insotiti de trupa Ricercados si vor concerta in Cluj, Timisoara, Sibiu, Bucuresti si Suceava.

Datele turneului:

20 noiembrie – Hardward Club, Cluj-Napoca

21 noiembrie – Manufactura, Timisoara

22 noiembrie – Underground Pub, Sibiu

23 noiembrie – Yellow Club, Bucuresti

24 noiembrie – Motors Pub, Suceava

PsycHolies a luat nastere in 2014 la initiativa a patru muzicieni experimentati, iar stilul trupei este descris ca fiind industrial dark glam metal. Trupa a lansat albumul de debut la finele lui 2016. Materialul, intitulat “Inner Labyrinth” a fost apreciat de presa de specialitate si de fani.

Trupa a participat in trecut la Total Metal Festival 2014 (Bari), Trash Fest VII (Helsinki), Gothic Castle (Germany) si a sustinut turnee in Slovacia, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Finlanda si Austria.

“Inner Labyrinth” poate fi ascultat la urmatorul link: https://psycholies.bandcamp.com/releases

Official FB: https://www.facebook.com/psycholiesofficial/

Ricercados este o trupa siciliana de Hard Rock plina de atitudine punk si influentata de sound-ul old school al heavy metalului, al grungelui, dar si de sleaze sau western rock. In maniera clasica, trupa nu se sfieste sa abordeze mesaje taioase prin intermediul versurilor, majoritatea pieselor criticand politica, religia samd. Ricercados se descriu ca fiind “Rock’n’Roll outlaws”.

Official FB: https://www.facebook.com/pg/Ricercados

Turneul este organizat de Cavalleria Events.

 

Share This