În data de 4 februarieGAAHLS WYRD, proiectul muzical înființat de Gaahl, fostul solist al trupei Gorgoroth, ajunge în România și va concerta în club Fabrica din București.

Și pentru a face seara și mai reușită, formația bucureșteană UCIGAN se alătură line-up-ului și va urca pe aceeași scenă alături de Gaahls Wyrd, dar și de o altă trupă ce va fi anunțată în următoarea perioadă.

Event:  Gaahls WYRD & Ucigan / 4.02.2018 / club Fabrica

Prima categorie de bilete (49 lei) este sold out. Restul biletelor pot fi achiziționate online pe www.AmBilet.ro la prețul de 59 lei sau 70 lei în seara evenimentului (în limita biletelor rămase disponibile).
Atenție: Pentru acest concert se vor pune în vânzare doar 200 bilete.

UCIGAN s-a format la începutul anului 2017, membrii trupei având un trecut destul de ancorat în scena underground, activând de-a lungul timpului în formații precum Cap de Craniu, Mediocracy, Tragic sau H8. Sub deviza „Muzică rea, bună pentru cap!”, trupa a reușit să-și adune gândurile, riff-urile, versurile și emoțiile, pe care le-a pus în primul lor album – „Ucigan” – lansat în luna decembrie 2017 printr-un concert în club Fabrica.

Cele 8 piese ale albumului au fost înregistrate alături de Marius Costache la studio 148, iar prima piesă care a beneficiat de un videoclip – „Întunericul” – a fost compusă alături de Mihai Ionescu de la Cap de Craniu, și poate fi ascultată mai jos.

De asemenea, albumul poate fi găsit integral pe pagina de Bandcamp a trupei:   https://ucigan.bandcamp.com/album/ucigan

Eveniment organizat de Promusic Events & Maximum Rock.

Share This