Astăzi, 05 ianuarie 2017, este ultima zi în care puteţi beneficia de preţul special de 60 de lei la abonamentele pentru Soundart Festival. De mâine, oferta early bird expiră, iar noul preţ va fi de 90 de lei. Evenimentul are loc pe 4-7 mai 2017 în grădina de vară a clubului Quantic.

Până acum, organizatorii au confirmat prezenţa supergrupului Exivious cu un show special de farewell, una dintre ultimele ocazii de a vedea această trupă pe o scenă în urma anunţului de adio făcut de către Tymon Kruidenier, fondatorul grupului. Pe scena festivalului vor urca şi stonerii ucraineni de la Stoned Jesus. Cu ocazia aniversării de 5 ani de la lansarea “Seven Thunders Roar”, trupa va cânta întregul album în cadrul concertului. Celor două trupe li se alătură Lowbau şi White Walls.

Alte trupe vor fi anunţate în curând.

Abonamentele early-bird mai pot fi achiziţionate doar astăzi la preţul de 60 de lei în reţeaua iabilet.ro la următorul link: http://bit.ly/2gsoI9l. În perioada următoare de vânzare, preţul va fi de 90 de lei. La eveniment abonamentele vor fi disponibile la preţul de 120 de lei.â

Pentru mai multe informaţii sau orice fel de întrebări, vă aşteptăm pe pagina evenimentului de pe FB http://bit.ly/2gXs852. Ne puteţi contacta şi prin mail la info@soundartfest.ro.

Bilete găsiţi pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet (Hard Rock Cafe, Berăria H, Magazinul Muzica, Reţeaua SAY SHOP, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox şi Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic şi pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour şi Mega Image din toată ţara). Online puteţi plăti cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară sau prin OP.

Share This