Maximum Rock Festival 2015 este din ce în ce mai aproape. Festivalul este o sărbătoare metal cu acte în regulă. Pe lângă concerte, la eveniment se vor desfăşura diverse activităţi interactive, expoziţii, târguri de merchandise, performance-uri şi multe altele.

Maximum Rock Festival are loc pe parcursul a 4 zile, între 15 şi 18 octombrie 2015, la Arenele Romane și în clubul Colectiv din Bucureşti. Până acum, au fost confirmate următoarele nume: Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Zonaria, Nightrage, The Silent Wedding, Kistvaen, Harlott, Archer, Gothic, Enemy of Reality, Dimlight, Sorrowful Angels, Tiarra, Hatemode, Crimena, Target, For The Wicked şi Elarmir (Italia).

Doar până luni fanii îşi mai pot procura ultimele abonamente la preţul special de 99 de lei. Acestea pot fi achiztionate online, via AmBilet.ro, sau fizic, de la sediul Maximum Rock & Promusic Events din Bucureşti (strada Traian Demetrescu nr.9), sau din reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas).

De reţinut: biletele, în varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, în format electronic, sub forma unui PDF ce conţine un cod de bare şi datele evenimentului. Acestea pot fi tipărite de dumneavoastră sau le puteţi prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Următoarea categorie de bilete va consta în 500 de abonamente la preţul de 110 lei. După epuizarea acestora, restul abonamentelor vor costa 125 de lei până în ziua evenimentului, când acestea vor putea fi procurate la preţul de 135 de lei.

Program:

15.10
Club Colectiv
16.10
Arenele Romane
17.10
Arenele Romane
18.10
Club Colectiv
TBA
Target (RO)
Gothic (RO)
Nightrage (SWE)
Zonaria (SWE)
 
Elarmir (IT)
The Silent Wedding (GR)
Enemy of Reality (GR)
Dimlight (GR)
Sirenia (NO)
Epica (NL)
Archer (USA)
Harlott (AUS)
Kistvaen (RO)
Skalmold (IS)
SepticFlesh (GR)
Annihilator (CAN)
For The Wicked (RO)
Crimena (RO)
Hatemode (RO)
Sorrowful Angels (GR)
Tiarra (RO)

Maximum Rock Festival 18oct

După epuizarea biletelor VIP (meet & greet + afiş + pachet cu materiale promoţionale) la Maximum Rock Festival, am primit numeroase cereri de la fanii care doresc să-şi întâlnească idolii şi care nu au reuşit să-şi achiziţioneze bilete VIP în perioada promoţiei.

Organizatorii festivalului au purtat o discuţie cu echipele de management ale formaţiilor participante şi s-a decis suplimentarea acestei categorii de bilete cu încă 10 bucăţi! Acestea se pot achiziţiona la preţul de 250 lei prin www.AmBilet.ro şi de la sediul Maximum Rock România.

Cei care doresc să-şi întâlnească formaţiile preferate, să participe la poveşti, să primească un autograf sau să-şi facă poze cu acestea, trebuie să se grăbească! Menţionăm că după epuizarea acestor bilete VIP suplimentare nu vor fi puse în vânzare altele.

Aşa cum s-a anunţat, pentru ediţia din 2015 a festivalului au fost puse în vânzare bilete conform preţurilor de mai jos, iar un bilet este valabil pentru toate cele 4 zile de eveniment!

  • 89 lei (20 euro) primele 100 de bilete – Sold out!
  • 99 lei (22,5 euro) următoarele 250 de bilete – disponibile prin www.AmBilet.ro (varianta print at home), la sediul Maximum Rock România şi prin reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas) pentru varianta bilete fizice.
  • 110 lei (25 euro) următoarele 500 de bilete
  • 125 lei (28,5 euro) restul biletelor
  • 135 lei (30,5 euro) pentru biletele achiziţionate în perioada festivalului
  • 250 lei (56,5 euro) bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afiş + pachet cu materiale promoţionale) – disponibile numai www.AmBilet.ro şi la sediul Maximum Rock România.
Share This