Prog-ul este un gen nu foarte ascultat în România, așa că de ce să nu încercăm să schimbăm acest lucru?

Pe 12 mai, Quantic va răsuna de muzică progressive metal, alături de  POEM și UNTIL RAIN,  două trupe grecești numai bune de ascultat live!

Biletele la prețul promotional de 29 lei aproape s-au epuizat, așa că ultimele pot fi cumpărate de pe www.ambilet.ro.

Imediat după terminarea acestora, biletele vor costa 35 lei, respective 45 lei în ziua evenimentului.

Event: A Prog Night with Poem & Until Rain – Quantic

Fondată în anul 2006, POEM este o trupă originală din Atena, Grecia, a cărei stil poate fi clasificat atât progressive, cât și alternative rock, cu nunanțe de alternative metal.

De-a lungul timpului, trupa a concertat alături de nume cunoscute, precum Ozzy Osbourne, Opeth, Pain of Salvation, Paradise Lost, Burst, Mekong Delta, Cilice, Leprous și mulți alții, concertând atât în Grecia, cât și în multe alte țări Europene, printre care și România (Rockstadt Extreme Fest).

Poem are la activ două albume, „The Great Secret Show” (2009) și „Skein Syndrome”, lansat în martie 2016, aflându-se în prezent în plin turneu european.

Cu un mix de elemente de prog, melodic și experimental metal, UNTIL RAIN este o trupă formată în anul 2008 în Thessaloniki, Grecia, ce are la activ trei materiale discografice, „The Reign Of Dreams” (2009) „Pandemic” (EP, 2011), “Anthem to Creation” (2013).

În perioada 2015-2016, Until Rain a cântat la mai multe festivaluri printre care Prog Power Europe (Netherlands) și Metal Over Malta (Malta), terminând înregistrările pentru cel de-al patrulea album al trupei, care va fi lansat în luna aprilie a acestui an.

Eveniment organizat de Maximum Rock și Promusic Events.

Sursă: Comunicat de presă

Share This