Formaţia Machine Head se întoarce în România în data de 23 septembrie 2015, într-un concert special intitulat “An Evening With Machine Head”. Evenimentul face parte din turneul internaţional al trupei, organizat pentru promovarea celui mai recent album, “Bloodstone & Diamonds”.

Machine Head-23septMachine Head va cânta la Bucureşti, la Arenele Române şi va susţine un set deosebit, cu melodii pe care fanii au rar ocazia să le audă live. Spectacolul va dura două ore şi jumătate şi va conţine foarte multe surprize.

Ultimele bilete la preţul special de 69 de lei (15,5 euro) sunt disponibile până vineri, 10 iulie 2015! Biletele la acest preţ se găsesc doar prin Pay Pal sau la sediul Maximum Rock şi Promusic Events din Bucureşti, strada Traian Demetrescu nr. 9, sector 3 (zona Timpuri Noi/Nerva Traian).

Fanii care şi-au procurat până acum bilete, dar şi cei care îşi vor cumpăra de acum încolo, până la data limită de 15 iulie, vor fi înscrişi într-un concurs care pune la bătaie 3 Meet and Greet-uri cu trupa! Toate biletele achiziţionate până la data menţionată vor intra automat în concurs.

În acest moment, au rămas mai puţin de 75 de bilete la preţul promoţional de 89 de lei, în reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas, online pe www.eventim.ro).

După epuizarea acestora, preţul biletelor se va majora.

Machine Head va susţine un mega-turneu mondial pentru promovarea celui mai recent album, “Bloodstone & Diamonds”. Astfel, trupa va cânta în data de 23 septembrie la Bucureşti. Înainte, în data de 21, grupul susţine un show la Belgrad (Serbia), iar pe 24 septembrie se va afla la Sofia, în Bulgaria.

Share This