Vineri, trupele Sonata Arctica, Edge of Paradise și Temple Balls vor concerta în /Form Space Cluj-Napoca. Ultimele 50 de bilete pentru acest concert se vor găsi doar la intrare, începând cu ora 19:00 (open doors).

Fanii care au bilete meet and greet luate de pe site-ul trupei sunt rugați să vină la acces cu o oră înainte de open doors.

PROGRAM:
open doors 19:00
TEMPLE BALLS 20:00-20:40
EDGE OF PARADISE 20:55-21:35
SONATA ARCTICA 22:05-23:35
 
REGULI DE ACCES ȘI INFORMAȚII UTILE
Este interzis în zona de concert:
– accesul cu arme sau obiecte periculoase;
– accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul sălii de concert;
– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel;
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
– înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Sonata Arctica este una dintre cele mai iubite formații nordice, cu zece albume la activ, cel mai recent, ”Tavliyo” (în traducere: ”Noapte de iarnă”), fiind lansat în data de 06 Septembrie 2019. Bazele trupei au fost puse în 1995, formația fiind cunoscută atunci sub numele de Tricky Beans, iar ulterior Tricky Means. În 1999, trupa a devenit Sonata Arctica, iar în același an a lansat albumul de debut “Ecliptica“. În cei 20 de ani de activitate, formația a avut turnee alături de formații precum Iron Maiden, Nightwish, Dio, StratovariusEnsiferumDragonForce și Alice Cooper.

Edge of Paradise vine din Los Angeles, bazele formației fiind puse în 2011. Carismatica solistă Margarita Monet este cea care a pus bazele formației alături de chitaristul Dave BatesDin 2011 până în prezent, Edge of Paradise a împărțit scena cu nume importante precum KamelotChris Broderick de la MegadethDave Lombardo sau Michael Angelo Batio.

Temple Balls are 10 ani de activitate și vine, la fel ca Sonats Arctica, din Finlanda. Abordează un hard rock clasic cu varii influențe. De-a lungul timpului, a deschis concertele unor trupe precum QueenDeep Purple și Uriah Heep. Printre trupele care a influențat-o se numără Aerosmith sau Van Halen.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

Share This