Joi in 7 februarie 2019, formatia vocal-instrumentala Ultimu’ Nivel va sustine un  recital de muzica usoara greu de ascultat, in clubul Capcana (ex Daos), incepand cu ora 20.00. În deschidere vom asculta melodii ale grupului No Snap.

 

Formația vocal-instrumentală Ultimu’ Nivel ia naștere la mijlocul anului 2003 la inițiativa lui Johnnu și Szile în pitorescul și înfloritorul oraș industrial Baia Mare. Încă de la primele apariții formația face cunoștință cu succesul și cu rapiditate strânge în jurul său o sumedenie de fani. În anul 2006 cu sprijinul baiețiilor de la Bulan Media prin proiectul ”Unguru’ Bulan” reușesc să promoveze la nivel național melodia „Sabia lui Zorro”. În tot acest timp formația participă la nenumărate festivaluri și sărbători câmpenești, preponderent în zona Ardealului. Anul 2014 va fi anul în care se lansează LP-ul ”Melodii de Neuitat” care cuprinde 12 piese 100 % ardelenești, printre care se numără și coloana sonoră a scurt-metrajului de animație ”Luzării de pe Electrolizei”.

No Snap este o trupă care a luat naștere în iarna anului 2017 în urma unor întâmplări fericite dintr-un grup de prieteni. Genul de muzică pe care îl abordează băieții se învârte în jurul Alternativului și a Punkului, dar cu influențe din mai multe genuri muzicale, în special Nu Metal-ul. Până acum, muzica lor a reușit să pătrundă pe mai multe scene din Baia Mare, orașul lor natal, dar și pe scenele din Cluj, Satu Mare sau Sighetu Marmației. Trupa No Snap se pregăstește să lanseze albumul lor de debut în primăvara acestui an în mai multe orașe din Transilvania.

Intrare concert: 15 lei

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/375974279616163

Share This