Înființată în ianuarie 2015, :umbra  aparține unui nou val de nume ale scenei undergroundului, surprinzând printr-un sunet puternic, dens, caracterizat de armonii dimensionale și linii melodice de rock alternativ/indie, cu influențe din blues, post-rock și grunge. :umbra înseamnă Mihai T. Alexandru – voce principală și chitară, Matei Puscarau – chitară bas și backing vocals, Andrei Stere Câmpean – baterie.

Primul album :umbra, intitulat “Noi, restul”, este albumul călătoriei fiecăruia către omul care este în prezent. Este albumul care te face să te întrebi și apoi să te bucuri de răspunsuri. De la cele mai intense trăiri până la speranța cea calmă, piesele de pe „Noi, restul” își găsesc rostul în mintea celor care caută trăirea autentică și necenzurată. În noi, cei ce ne bucurăm și ne întristăm și mergem, apoi mai departe în fiecare zi.

Concertul de lansare va avea loc marți, 9 mai 2017, începând cu ora 21:00 in clubul Expirat, Sala Compresoarelor. Alături de baieții de la :umbra vor urca pe scenă Jurjak, Eugen Sonia (VH2), Dan Minel Stoica (Noru Negru) și Zsuzsana Cerveni.

Biletele sunt disponibile în presale prin iaBilet.ro, aici: https://www.iabilet.ro/site/event/28829

Albumul va fi disponibil începând cu 10 mai 2017 pe canalele digitale ale trupei

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYKlhk7u1NXgkyQbFde1tgA/videos
Bandcamp: https://umbraromania.bandcamp.com/

Share This