Alice In Hell Annihilator CoverVH1.com a realizat o listă cu 10 dintre cele mai bune albume de debut din Thrash-Metal, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la apariţia discului “Killing Is My Business…and Business Is Good”, semnat Megadeth.

Pentru a dovedi că Thrash-ul nu are vârstă şi nici… termen de valabilitate, redactorii au menţionat şi alte discuri care au luat lumea pe sus de la prima ascultare. Între acestea se numără “Alice În Hell” , semnat de formaţia Annihilator.

Materialul a apărut în 1989, via Roadrunner Records şi a reprezentat un moment important pentru Thrash, deoarece sosea exact atunci când genul avea nevoie de un impuls. Trupa canadiană a arătat din start că fanii trebuie să fie cu ochii pe ea! De atunci, Annihilator a devenit una dintre cele mai mari formaţii de metal din lume, cu 14 albume de studio la activ şi unul în pregătire, “Suicide Society”, care va apărea în septembrie 2015 şi va fi lansat oficial şi în România, la Maximum Rock Festival, Arenele Române, Bucureşti!

Alte albume pomenit în listă sunt “The UItra-Violence” al celor de la Death Angel, “Game Over” de la Nuclear Assault, “Endless Pain” semnat Kreator, “Feel the Fire”Overkill, “The Legacy”Testament, “Fistful of Metal”Anthrax, “Bonded By Blood” de la Exodus, “Kill ‘Em All”, semnat Metallica şi “Killing Is My Business…and Business Is Good”Megadeth.

Annihilator va cânta la ediţia de anul acesta a Maximum Rock Festival, în calitate de headliner. Maximum Rock Festival 2015 este unul dintre cele mai aşteptate evenimente rock ale toamnei în România şi îşi propune să prezinte publicului autohton şi internaţional 4 zile de concerte excepţionale, susţinute de 25 de formaţii, în 2 locaţii diferite – Club Colectiv şi Arenele Romane!

Maximum Rock Festival 2015 Facebook

Festivalul are loc între 15 şi 18 octombrie şi este o sărbătoare metal cu acte în regulă. Pe lângă concerte, la eveniment se vor desfăşura diverse activităţi interactive, expoziţii, târguri de merchandise, performance-uri şi multe altele.

Până acum, am făcut următoarele confirmări: Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Zonaria, Nightrage, The Silent Wedding, Kistvaen, Harlott, Archer, Gothic, Hatemode şi Crimena , Enemy of Reality, Dimlight, Sorrowful Angels şi Tiarra. În curând vom anuntă noi formaţii!

Share This