Festivalul Posada Rock se va încheia anul acesta Perfect cu formațiile Timpuri Noi și Partizan cântând împreună, pe aceeași scenă.

partizan-5septTimpuri Noi, formație care nu mai are nevoie de nici o prezentare, a mai cântat la Posada în recital, în anul 1987, la cea de-a doua ediție a festivalului. 28 de ani mai târziu, formația se întoarce la Câmpulung Muscel cu un număr impresionant de hit-uri adunate în 8 albume de studio.

Alături de ei, pe scenă va evolua formația Partizan, o altă formație consacrată a scenei muzicale autohtone cu două albume, un disc single și trei videoclipuri.

Timpuri Noi și Partizan vor face împreună un spectacol retrospectiv de la înființarea Timpuri Noi și până în prezent. Repertoriul abordat va fi structurat pe calupuri de hituri ale anilor ’80, ’90 și 2000. Cele două trupe vor performa împreună în cazul calupurilor comune din anii ’80 și ’90, dar vor exista și momente individuale din repertoriul actual.

Posada-banner2-5septPublicul câmpulungean îi va putea vedea pe aceeași scenă pe Adrian Pleșca “Artan”, Dan Iliescu și Răzvan Moldovan, cărora li se alătură Adrian Borțun, Felician Sfura, Alex Vâscan și Andrei Bărbulescu.

Festivalul Posada Rock 2015 este organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung şi se va desfăşura în perioada 4-5 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei care găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

Biletele şi abonamentele au următoarele preţuri:

  • 20 lei biletul pentru o zi
  • 30 de lei abonamentul pentru cele două zile de festival,

și le găsiți pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet (Magazinul Muzica, Rețeaua Say Shops – partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Moșilor, Magazinele IQBox și Uman, Agențiile Perfect Tour și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image din toată țara).

Online puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară sau prin OP.

Share This