La scurt timp după încheierea SoundArt Festival 2018, organizatorii transmit următorul mesaj tuturor celor care au participat la realizarea acestui eveniment:

“Ne-am luat un răgaz de câteva zile să ne odihnim după cele trei zile de festival, iar acum, vrem să vă mulțumim vouă, celor implicați, care ne-au susținut și ajutat în orice mod să ducem experiența SoundArt mai departe!

 

O să începem cu publicul amator de stoner și prog, prezent la datorie în cele trei cluburi în care s-a desfășurat festivalul. Ne-am bucurat să revedem prieteni vechi, cât și chipuri noi, iar energia și entuziasmul vostru ne-au motivat să ne facem treaba cu și mai mult spor.

 

Bineînțeles, un festival nu poate există fără un loc de desfășurare, iar în cazul nostru au fost trei. Ne-am reîntors în Quantic, unde a început povestea SoundArt în urmă cu un an și dorim să le mulțumim partenerilor de acolo: Stami, Mihaela, Emi, Dan pentru sunet și Ștefan de la Green Sound Team pentru lumini și treaba de pe scenă, lui Elian, Deliei și Nadiei din echipa noastră și nu în ultimul rând lui George și găștii motorizate de la Free Riders pentru tot sprijinul și pentru că au asigurat paza și accesul în toate locațiile.

 

Îi mulțumim lui Gabi Georgescu pentru seara de SoundArt Festival 2018 din Fabrica, unde Roadkill Soda și Rrichterinvoid au dat startul evenimentului.

 

Pentru evenimentul din Control, ținem să-i mulțumim Ralucăi, lui Cristi Boc și lui Ștefan pentru sunet, dar și celor de la Guitar Shop pentru că i-au echipat corespunzător pe cei de la Klimt1918.

 

Mulțumiri sponsorilor de la Aqua Carpatica și Domeniile Samburesti care au fost alături de noi în acest an.

 

Ne-am bucurat să-i avem și anul acesta ca fotografi oficiali pe Valentin Dieratte Diaconescu și pe Gheorghe Paraschiv și le mulțumim că au surprins toate momentele cheie și atmosfera SoundArt Festival 2018.

 

De asemenea, să nu uităm că SoundArt s-a desfășurat în trei orașe în acest an. Pe lângă București, partenerii noștri de la Nomad Events și R&R Booking România au adus festivalul la Cluj-Napoca și în Timișoara.

 

La final, simțim nevoia să mulțumim și tuturor partenerilor media pentru preluarea materialelor legate de festival!

 

SoundArt Festival 2018 a adus pe scenă următoarele trupe: Stoned Jesus, Klimt 1918, Need, Somali Yacht Club, Methadone Skies, Puta Volcano, Purple Dino, RoadkillSoda, Lowbau, Rrichterinvoid, C.O.D., Melancholy, ZiqqurHat, No Good Advice, The Flying Detachment și White Ash în perioada 11 – 13 mai.

 

Așteptăm cu nerăbdare să începem să vă povestim despre SoundArt Festival 2019, așa că vă invităm să rămâneți în contact cu noi prin pagina oficială de facebook: https://www.facebook.com/soundartfestival/

 

Echipa Cavalleria,

 

Mihnea, Olivia, Octav, Elian”

Share This