Începând cu luna noiembrie, Akral Necrosis a început colaborarea cu Universal Music România Digital Distribution pentru a aduce albumul “Underlight” și pe platformele de streaming și download, acesta fiind disponibil la acest link: https://UMRDD.lnk.to/UnderlightPR.

Materialul a fost lansat în format fizic la finele anului 2016, sub egida Loud Rage Music, și s-a bucurat de feedback foarte bun din partea presei de specialitate și a publicului.

Nouă piese de black metal în care își regăsesc locul varii influențe și loc pentru experiment au fost adunate sub numele “Underlight”.

Alăturarea contrastantă a celor două cuvinte este potrivită și necesară pentru a încorpora multiple semnificații, evocate de conținutul liric al materialului. Spre deosebire de primul LP al grupului, “Pandemic Dominion”, construit în jurul unei linii narative, al doilea album renunță la coerența epică, dar păstrează un ax conceptual bine conturat, încadrat de un sound mai violent și totodată mai elaborat decât cel de pe LP-ul anterior. Cele nouă piese gravitează în jurul unui concept sumbru: Moartea, celălalt dar al nașterii, singura certitudine absolută, concretă și inefabilă, la antipodul unei existențe inextricabile.

În prezent, trupa lucrează într-o nouă componență la al treilea album de studio.

“Underlight” tracklist:
Separator
King in Yellow
Saturnian Gallows
Exhortatio ad Bellum
Purge
Sin Gauntlet
Hounds of Plague
Blackthrone
Underlight

Contact Akral Necrosis:
https://www.facebook.com/akralnecrosis/

Contact U Rock / Universal Music România:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Share This