Seria de concerte „tomnatice” continuă, iar DIRTY SHIRT bifează alte orașe în ruta lor! Astfel, dacă nu i-ați prins luna trecută, încă mai aveți timp să îi vedeți și să-i ascultați live în Arad, Timișoara și Oradea, după cum urmează:

24 noiembrie (Vineri): Arad / Club Flex
25 noiembrie (Sâmbătă): Timișoara / Reflektor Venue
26 noiembrie (Duminică): Oradea / Club Moszkva

Și pentru a face serile și mai frumoase, alături de Dirty Shirt vor mai concerta și trupele UNITY OF OPPOSITES (în Arad), B-TON (în Timișoara) și REVERSE THE MOMENT (în Oradea). Aruncați un ochi mai jos, să știți pentru ce să vă pregătiți weekend-ul acesta!

REVERSE THE MOMENT este o trupă de metalcore din Oradea care a fost înfiinţată în vara anului 2013, sub numele de All is Dust. În 2015, aceasta și-a încheiat activitatea din diferite motive, dar şi-a reluat activitatea la începutul anului 2017 sub numele de Reverse The Moment, începând să lucreze la primul lor album, intitulat „Beneath The Bleeding”, care va conţine 12 piese şi urmează să fie lansat în curând.
Reverse The Moment înseamnă:
Bogdan Hasas – Voce/Chitara
Sammy Tuli – Chitara Solo
Denis Olar – Bass/Voce Secundara
Denis Matiut – Tobe
YouTube Link (Reverse The Moment): https://www.youtube.com/watch?v=zOpug1ZwPWE

Apreciată ca fiind una dintre cele mai bune formaţii live de la noi din ţară, B-TON se înfiinţează la Arad în anul 2000, prin reinventarea muzicii Slammer, inspirându-se din muzica pe care membrii au ascultat-o acasă din copilărie, din acordurile multor trupe recunoscute pe plan mondial. Muzica B-ton merge pe mai multe coordonate, având la bază energia şi interpretarea punk rock, condimentată frecvent cu elemente de drum n bass şi electronica.  Mesajul socio-cultural pledează pentru toleranţă şi se adresează tuturor categoriilor de vârstă. „Circul” complet B-ton include psihedelic, experimental şi colaborări şi improvizaţii live cu DJ.
YouTube Link (B-ton): https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=V2Y8RMfFhIA

Formată în 2014 la Arad, UNITY OF OPPOSITES abordează un stil de progressive metal, iar de curând, trupa a lansat primul ei single, „Apologize”, pe care îl puteți asculta mai jos:
YouTube Link (Unity Of Opposites): https://www.youtube.com/watch?v=h_DVo5z54DQ

Și pentru că ne-a promis deja că în 2018 își va muta puțin activitatea în plan internațional, trupa maramureșeană DIRTY SHIRT se va alătura formației ORPHANED LAND pentru patru concerte din turneul „Unsung Prophets & Dead Messiahs Tour 2018”, urcând pe scenă alături de ei în Slovacia, Polonia, Ungaria și Germania, în perioada 08.03 – 13.03.2018 (cu excepția datei de 9.03). De asemenea, alături de ei vor mai concerta în această perioadă formațiile LUNARSEA (IT) și SUBTERRANEAN MASQUERADE, așa că activitatea maramureșenilor va fi intensă anul următor!

Share This