vdv-suViţa de Vie lansează “Somn uşor”, al patrulea single oficial extras de pe “Şase (+)” – prima parte a albumului “Şase/Şase”.

“Somn uşor” a luat naştere în urma concursului Join the Band, organizat pe pagina de Facebook a trupei Vița de Vie. Aproape 300 de fani s-au înregistrat și au cântat variantele lor de strofe pe piesa pusă la bătaie de trupă.

„Wow! Ascult demo-urile trimise de voi și îmi zâmbește sufletul de fericire! Sunteți atât de diferiți și totuși atât de frumoși fiecare în parte. Vă multumesc pentru partea voastră de suflet pusă în piesa asta!” – Adrian Despot.

Alex Teodorescu şi Dan Stănescu sunt cei doi fani care au fost selectați de trupă să intre în studio pentru a înregistra împreuna noul single. Alex şi Dan vor urca pe scenă alături de Viţa de Vie la concertul de lansare a albumului “Şase (+)”, din 29 octombrie, de la Arenele Romane.

“Şase (+)” este prima parte a albumului “Şase/Şase” și conţine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în întregime fanilor abonați la newsletter-ul Viţa de Vie: “Luna şi noi”, “Pe plajă-n Vamă la 5”, “Inimi surde”, “Somn ușor” și “Metaforă de toamnă”.  Ultima piesă, “Hai încearcă” – feat. Cosmin Lupu (Days of Confusion) & Planet H urmează să fie descoperită pe album.

Prima parte a albumului “Şase/Şase”“Şase (+)” este disponibilă pentru pre-comandă pe www.getmusic.ro/sase.

Toţi cei care pre-comandă albumul îl vor primi pe 29 octombrie şi vor avea şansa să participe la o sesiune de audiţii exclusive cu Viţa de Vie.

Share This