Uriah Heep revine la Bucureşti în cadrul unui concert de neuitat ce va avea loc pe 12 Noiembrie la Hard Rock Cafe cu începere de la ora 21:30.

Cu 2 săptămâni înainte de concert, categoria de bilete cu loc la masă în sală a fost epuizată. În momentul de faţă mai sunt locuri disponibile în picioare, în faţa scenei la preţul de 79 de lei.

Trupa s-a înfiinţat în anul 1969 şi este considerată unul dintre cele mai importante trupe rock ale anilor `70. De-a lungul carierei, Uriah Heep, a susţinut turnee în toată lumea şi a uimit cu show-urile live care au adus laolaltă fani vechi şi noi. Printre piesele care au faacut istorie în lumea muzicii rock se numără “Gypsy”, “Easy Livin`”, “July Morning” şi “Lady în Black”, inclusiv varianta alături de IRIS. Piesa a ajuns în fruntea topurilor din Germania.

Uriah Heep este formată din:
Mick Box – lead guitar, backing vocals
Phil Lanzon – keyboards, backing and lead vocals
Bernie Shaw – lead and backing vocals
Russell Gilbrook – drums, percussion
Davey Rimmer – bass

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îşi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32.
Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Share This