Motto:
URMA scapă turma!

Clujenii de la Urma vor urca luni seară, 28 martie, pe scena din Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50) pentru un acoustic alternative live. Preţul biletului este de 30 de lei.

 

Urma-fabricaUrma este o trupă de acoustic alternative înființată la Cluj în martie 2003. Influențele celor de la Urma, conform paginii lor de Facebook, sunt: “Muzica și lumea bună, de cele mai multe ori servite împreună, la un vin roșu sau la o cafea proaspătă, în funcție de anotimp”.
Componenţă: Mani Gutău – words & guitar, Dominic Csergo – drums, Mihai Moldoveanu – bass, Vlad Cotrus – guitar, Luis Palomino – saxophones & flute, Sebastian Burneci – trumpet.

Discografie:

2004 – Nomad Rhymes
2005 – Anger as a Gift
2007 – Trend Off
2013 – Lost End Found

Unsprezece muzicieni au lucrat pentru albumul cu numărul 3, intitulat “Trend Off”, scos în 2007. Masterizat în Germania şi având o calitate a sunetului deosebită, albumul a fost ilustrat de cunoscutul fotograf Cosmin Bumbuţ.

Piesa Urma“Terminus” de pe albumul “Lost End Found” (2013) a stat şapte săptămâni la rând pe locul 1 în Topul Radio Guerrilla şi a strâns pe YouTube peste jumătate de milion de afişări.

Data şi ora: luni, 28 martie, ora 21
Locul: Club Fabrica (str. 11 iunie, nr 50)
Concert: Urma
Preţ bilet: 30 de lei (EventBook.ro)
Facebook Event: Concert URMA @Fabrica

Share This