Formatӑ în 2012, trupa constӑnțeanӑ Amnesia este formatӑ din Stӑnescu Dan-Iulian (Dany) la voce, Elenkos Alex (Elenkos) la chitarӑ solo/backing vocals, Corceanu Teodor la chitarӑ ritm, Azoiței Adrian-Daniel (Azo) la chitarӑ bass şi Neculai Sorin-Gabriel (Sorin) la tobe/backing vocals.

Amnesia-febGenul abordat de trupӑ este o combinaţie, ce se împleteşte armonic, între rock alternativ, post-punk şi indie rock. Încӑ de la debut, trupa a reuşit sӑ îşi facӑ simţitӑ prezenţa electrizând publicul prezent, ca, la finalul serii, acesta sӑ scandeze numele trupei. Trupa este foarte cunoscutӑ local în materie de show, aducând câte ceva nou şi multӑ energie pe scenӑ la fiecare concert. Show-ul unicat a fost prezentat în diferite locaţii, printre care mentionӑm Legendary Pub, Broadway Legendary Café, West Side Maritimo, Doors Club, El Comandante, Plaja Modern, şi a fost premiat în festivaluri precum Highschool Fest şi School Of Rock. Trupa şi-a fӑcut apariţia 2 ani la rând şi în festivalul anual Zilele Prieteniei Bergenbier Constanţa, dar şi în strӑinӑtate, în festivalul Let’s Rock It! din Dobrich, Bulgaria.

Mai exact, trupa Amnesia reprezintӑ un moment de destindere de la monotonia vieţii fiecӑrei persoane prezente în public, prin muzicӑ, glume, un show unde poţi fi tu însuţi fӑrӑ a fi judecat de lumea exterioarӑ şi distracţie.

Trupa a lansat primul material discografic cu numele “Rock-A-Saurus”, acesta conţinând 6 piese proprii şi 2 cover-uri adaptate pe stilul trupei.​

Share This