cover monumentaValerinne a lansat albumul ”Monumenta” care poate fi ascultat sau descărcat în format digital la linkul de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/Valerinne-Monumenta

Albumul a fost înregistrat live la Studio 148, mixat şi masterizat de către Marius Costache, iar evenimentul de lansare a cd-ului din Club Control, i-a avut ca invitaţi pe bulgarii de la Mytrip.

Valerinne este o trupă de post-rock/instrumental, înfiinţată în ianuarie 2012 în Bucureşti, avându-i în componentă pe Alexandru Das – chitară/synth/soundscapes, Liviu Stoicescu – bas, Mircea Smarandache – tobe. Muzica trupei este un amestec de shoegaze, post-rock, post-metal, iar concertele sunt însoţite de live visuals.
Pe data de 8 octombrie 2012, Valerinne lansau “Kunstformen der natur”, album lor de debut, fiind considerat de către presa muzicală drept unul dintre cele mai originale şi remarcabile materiale ale anului. Au cântat alături de Amenra, Environments, Atlantis, Maybeshewill, Tides from Nebula, Our Ceasing Voice, Stephen O’Malley , iar în primăvara lui 2013 au pornit într-un turneu european prin Bulgaria, Croaţia, Serbia, Cehia, Germania şi Belgia alături de trupa bucureşteană Environments şi au cântat la Dunk! Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri de post-rock din Europa.
La sfârşitul anului 2013, formaţia a lansat cel de-al doilea album, “Arborescent”, promovat prin mai multe concerte în ţară, inclusiv la festivaluri precum Rockstadt Extreme Fest şi Padina Fest, iar 2016 a început pentru Valerinne cu lansarea a două materiale: albumul “Monumenta” şi un split EP împreună cu Tauusk, “Telemetry”.

Contact Valerinne:
www.facebook.com/valerinneofficial

Share This