4 şi 5 iunie sunt zilele în care câţiva nebuni frumoşi aduc din nou unica Vamă la spiritul care a consacrat această staţiune, acest colţ de rai.

Mihail Relaxaman, Sevi OkaaSan şi Raluca Talaşman sunt câţiva din cei care au pus umăr la umăr, sold la sold şi shot la shot în vederea realizării celui mai îndrăzneţ eveniment organizat pe plaja din Vama Veche. În numai două săptămâni au adus alături de ei trupe, prieteni, instituţii şi afacerişti locali cu scopul de a reînvia în Vamă, iubirea pentru rock, libertate şi prietenie.

La Roată s-a ridicat o mare scenă, ce va scrie istorie, întrucât trupele, ce susţin necondiţionat şi aplaudă această REVOLUŢIE, vor oferi nu un simplu concert, ci o amintire ce va rămâne mereu sămânţa originii la care astăzi Vama Veche se întoarce!

Fără îngrădiri, fără bilete, numai nisip, mare şi muzică bună. Poate doar briza să ducă povestea mai departe odată cu voi, pe care va invităm cu drag să va mortalizati sufletul în spiritul Vămii pe care toţi o iubim atât de mult!

Vama Veche este Back to Origins, voi sunteţi Vama Veche!

Programul Festivalului Back to Origins este:

SÂMBĂTĂ de la 15:00
Yellow RoadsBackToOrigins!
New Wave
Pyroblast
Crossbone
AD-HOC
TIARRA
SCARLET AURA
Zaibăr Folk

DUMINICĂ de la 13:00
Bulletproof
Simbolic
Recursive Delusion
Warhanger
Necrovile
TESSA
TRUDA
– FOC DE TABĂRA –

Va aşteptăm pe plajă, la Roată!

Share This