La jumătatea lunii martie, formația Crossing Eternity a încheiat turneul european alături de Sirenia, Elyose și Alight în Estonia, iar apoi a urmat turneul alături de Evergrey care, de asemenea, a fost un alt succes răsunător.

După cum bine știm, la finalul unei seri incendiare, grupul româno-suedez a avut parte de o surpriză: toți membrii celorlalte trupe urcă pe scenă alături de ei pentru a cânta ultima melodie din setlist, „Ghost Of A Storm”.

Acum, altă surpriză surprinde formația din partea aceluiași grup minunat de oameni: un cover bine pus la punct, cu tot cu videoclip. Pe pagina lor de facebook, Crossing Eternity spun următoarele:

Ultimul nostru concert din turneul cu Sirenia, Elyose și Alight s-a sfârșit cu o mare surpriză pentru noi, când membrii acestor trupe senzaționale au urcat pe scenă și au cântat cu noi ultima piesă din setlist – „Ghost Of A Storm”! Generozitatea lor și minunata nebunie au atins un alt nivel când s-au adunat și au făcut un cover și videoclip după aceeași melodie, numind-o „un suvenir etern al acestui turne cu imnul oficial: Ghost Of A Storm!” Dragi prieteni nebuni de aur, sunteți o mare sursă de inspirație pentru noi și abia așteptăm să împărțim scena și să cântăm împreună din nou!

Crossing Eternity e un grup de oameni din părți diferite ale lumii, uniți de pasiunea pentru muzică – România, Germania, Suedia – fondat în 2017. Deși trupa e tânără, membrii au o experiență muzicală de cel puțin 25 de ani în care au experimentat genuri ca rock, metal, progresiv, chiar și jazz, blues sau funk, atât pe scenă cât și în studio.

Crossing Eternity înseamnă:
Gabriel Nicholas – vocal
Manuel Savu – chitară
Uffe Tilman – tobe
Johann Hentz – bass
Judit Toth – clape

Share This