The Intermission revine cu a treia ediţie din cadrul concertelor concept Progressive Soldiers, pe 18 noiembrie în Quantic Club din capitală.

După două prime ediţii şi un turneu prin ţară cu trupe deosebite pe latura de progressive de la noi, cum sunt Axial Lead, Red Magnetic, Subliminal Damage, Asemic, Untold Faith, AltF4 şi Mindcage Escape, mergem mai departe cu cea mai mare ediţie pusă la cale de către noi până acum şi adăugăm listei pe White Walls, smallman (Bulgaria) şi Blame Hofmann (Tribut Tool).

prog-sol-3White Walls, cea mai reprezentativă trupă pentru acest gen muzical de la noi din ţară, revine după o perioadă îndelungată de absenţă cu promovarea albumului “Escape Artist”, dar şi cu surprize noi muzicale. Cu o forţă incredibilă instrumental şi un vocal care-ţi va bântui auzul zile întregi, White Walls aduce pe plaiurile noastre un nou nivel de abordare a progressive-ului cu ajutorul unor compoziţii compacte.

smallman este o trupă de experimental metal, cu multe nuanţe de progressive, recunoscută în Bulgaria şi drept Tool-ul local. Cu întrebuinţarea unor instrumente atipice precum cimpoiul în compoziţiile lor, smallman oferă ascultătorului o arie completă de emoţii, legate printr-o atmosferă care te înconjoară precum o buclă în care vei dori să mai rămâi şi după terminarea recitalului. smallman pregătesc în prezent o serie de surprize inedite pentru următoarele lor concerte, inclusiv acesta.

Blame Hofmann este o trupă locală de tribut pentru Tool, care oferă şansa fanilor să ia parte la o reprezentaţie cât mai veridică şi energică. Pentru concertul de pe 18 noiembrie, inclusiv băieţii de la Blame Hofmann vă vor pregăti ceva special.

Multe suprize urmează pe parcursul promovării concertului, precum şi în acea seară.

Bilete: https://eventbook.ro/music/bilete-progressive-soldiers-3-white-walls-smallman-blame-hoffman:

Presale – 25 RON.
În ziua concertului şi la intrare – 30 RON.
Locaţia: Quantic Pub.

Ce vă pregătesc trupele:

White Walls – În cadrul concertului Progressive Soldiers veţi putea auzi noua piesă live, “Death Follows Me”, precum şi piese dragi vouă sau care vă vor captura pe voi, primi ascultători. De asemenea, aveţi ocazia să luaţi parte la filmarea unui DVD live în cadrul acestui eveniment, pe care trupa îl va lansa în viitor, dar şi să achiziţionaţi produse marca White Walls dintr-un stand de merch special amenajat pentru ei.

smallman – Cu o serie de materiale discografice în portofoliu şi piese devenite deja marca smallman, iată că trupa revine cu un proiect inedit, în premieră pe 17 noiembrie în Sofia şi pe 18 noiembrie în Bucureşti, alături de Ivan Shopov. Pentru Progressive Soldiers trupa promite lansarea noului EP, „Inner Oceans„, alături de influenţele ethno-ambientale ale lui Shopov şi efectele vizuale ale artistului nou introdus în echipa trupei.

Blame Hofmann – Pe 18 noiembrie, în Quantic, ei vă aşteaptă cu un material în premieră live şi un show vizual pe care să-l luaţi în memorie cu voi multe zile de atunci înainte.

Event: https://www.facebook.com/events/306263913084727/

Share This