Vița de Vie lansează astăzi videoclipul piesei Sorcova, cel de-al patrulea single extras de pe albumul Șase (-). Premiera videoclipului animat va avea loc în cadrul ceremoniei de deschidere a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie, „Anim’est” (28 septembrie, orele 18:30, la Cinemateca Eforie).

Materialul video a fost realizat în perioada 1-22 septembrie 2018, în cadrul „Animation Worksheep 11″, urmând ca vineri, 28 septembrie, începând cu orele 20:30, să fie disponibil pe canalul oficial de YouTube Vița de Vie

Noul single Vița de Vie completează povestea celei de-a doua părți a albumului – ŞASE (-), începută de piesele HaihuiDur de-a dura și ialapet. Piesa Sorcova trebuie ascultată și privită ca fiind un altfel de colind, care se compune dintr-un frumos joc de imagini mentale și metafore create prin corpul unor motive etnice clasice. Ritmul ludic al piesei însoțește profilul unui om amorțit, condamnat să supraviețuiască supliciului rutinei piedicilor existențiale și a pietrificării afective. Sorcova este o unealtă împletită din iluzia magiei și revelația nevoii acerbe de timp, pe care omul o poartă în unica și definitiva sa călătorie.

Conceptul din spatele piesei Sorcova va fi reprezentat printr-un vizual fără pereche, la care a lucrat o întreaga echipă:

Worksheepers: Alexandru Vieru, Alina Cuiedan, Ana Zmeu, Anca Stumbea, Daniela Manole, Diana Sima, Florin Andoni, Georgiana Văduva, Irina Mocanu, Ioana Tepșan, Nicolina Șterbeț, Raluca Agachi, Vlad Voicu
Senior Worksheeper: Andrei Berculescu, Diana Necșulescu, Vlada Popa
Coordonatori animație 3D: Andrei Brovcenco & Framebreed
Traineri: Dan Panaitescu, Ion Aramă, Radu Pop, Vlad Ilicevici
Organizatori: Asociația Estenest & Cinetic

Noul single Sorcova este disponibil pe toate platformele digitale, pentru streaming şi download, aici:
https://UMR.lnk.to/SorcovaPR

Share This