Pe 20 februarie 2016, Viţa de Vie va susţine un concert incendiar la Arenele Romane din Bucureşti prin care marchează 20 de ani de activitate muzicală.

“Matematic, 20 de ani de Viţa de Vie înseamnă jumătate din viaţa mea. Sunt 20 de ani trăiţi la intensitate maximă şi scurşi parcă într-o clipă. Cu multele bune şi inevitabilele rele, uitându-mă înapoi, n-aş schimba aproape nimic, pentru că am făcut asta din pasiune şi ne-am bucurat de fiecare secundă. Fiecare obstacol ne-a făcut mai îndârjiţi şi mai puternici. În loc să abandonăm sau să dăm înapoi, am reuşit mereu să mergem mai departe, strângând rândurile şi inventandu-ne propriile drumuri acolo unde acestea nu existau. Realizările, mult prea multe pentru a le enumera, cad în derizoriu atunci când mă gândesc la “vârsta” noastră de trupă. Faptul că încă suntem pe scenă după 20 de ani, iar piesele nostre sunt cântate cu aceeaşi bucurie, atât de noi, cât mai ales de public, este mai mult decât am visat vreodată. Am avut nişte prieteni extraordinari care ne-au fost alături în această călătorie şi au crezut în noi necondiţionat, amortizandu-ne căderile şi impingandu-ne mereu înainte. Sunt fanii noştri, cărora le datorăm “vârsta” la care am ajuns. Am crescut, practic, împreună şi am avut grijă unii de ceilalţi. Pentru ei, am încercat să ţinem mereu ştacheta ridicată, iar asta ne-a adus în locul pe care îl ocupăm azi” – Adrian Despot, Viţa de Vie

Pentru a marca cu adevărat aniversarea de 20 de ani a trupei, vor fi incluse în playlist atât piese de pe primul album, demo-urile din 1996 care l-au precedat cât şi piese noi, în prima audiţie, de pe albumul preconizat să apară în toamna lui 2016. Vor mai fi şi alte surprize, însă toate la timpul lor.

vdv-20febProgram
Sâmbătă, 20 februarie 2016, ora 16:00
Bucureşti, Arenele Romane (cort încălzit)
Str. Cuţitul de Argint nr. 3, Parcul Carol

Bilete
Early Bird: 50 lei până la 31 ianuarie 2016
65 lei, în perioada 1 – 20 februarie 2016
Biletele pot fi achizitonate online (print at home) pe www.AmBilet.ro sau la intrare în ziua evenimentului.

Share This