vunk univers octVunk a lansat pe, 2 octombrie, cea de-a doua jumătate a videoclipului “Un Nou Univers”. Single-ul poartă şi numele concertului grandios pe care trupa îl va susţine la Sala Polivalentă pe 7 octombrie, primul show din România sub forma unui eveniment multimedia.

“Fiecare îl are pe celălalt în sufletul lui şi rămâne de văzut dacă cele două personaje dintr-Un Nou Univers îşi vor găsi drumul pentru a fi împreună până la finalul clipului”, a declarat Cornel după lansarea primei jumătăţi a videoclipului.

Solistul trupei Vunk apelează la toţi cei care ştiu cât este de important să-ţi găseşti drumul şi jumătatea în viaţă, să vadă şi să distribuie noul videoclip, pentru a afla deznodământul frumoasei poveşti.

Biletele la concertul Vunk“Un Nou Univers” – de pe data de 7 octombrie, de la Sala Polivalentă, au fost puse în vânzare în reţeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange şi Vodafone, în oficiile Poştei Române, în benzinăriile OMV şi online pe www.iabilet.ro.

Tot în cadrul concertului, băieţii vor lansa şi albumul “Hituri şi Mituri”, pe care fanii trupei îl vor găsi la locaţie, într-un spaţiu special amenajat.

Share This