Vineri în 3 mai 2019 facem incalzirea pentru festivalul Rock la Mures cu un concert punk susținut de trupele Bat Signal, Konepistooli și Warning, în Capcana (ex Daos) de la ora 20.00.

 

Bat Signal a luat naștere în Grecia în 2014, într-o seara cu luna plină din 2014, cu scopul de a livra muzica melodic/dark punk lumii. Primul lor EP Dangernights din 2015 a fost susținut de un turneu internațional foarte bine primit, fiind urmat în anul următor de un alt material muzical Straight out of midnight și un nou turneu european de 30 de zile. Creatiile celor de la Bat Signal au adunat o mulțime de recenzii favorabile din partea presei underground, notând tonurile subtile ale muzicii lor, originalitatea muzicală și tonul liric al versurilor, pline de numeroase referințe culturale pop. În prezent, trupa pregătește al 3-lea material care va fi lansat la finalul anului 2019.

Konepistooli e o trupa de hardcore finlandez care s-a format în 2015 fiind inspirata de cei de la Motorhead și de punkul finlandez al anilor 80’ pe care îl redau cu succes, spre incantarea fanilor.

Warning e o formatie cu 4 bucăți de artisti din Atena care folosește elemente de old school hardcore de pe ambele maluri ale Atlanticului, având un amestec unic de voci distincte și riff-uri hardcore. Trupa a înregistrat 2 EP-uri care vor fi lansate în curând anul acesta.

Intrare concert: 20 lei

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/822612631436134/

 

Share This