Watain, una dintre cele mai controversate formatii de black metal, se reintoarce in Romania pe 8 mai in Club Quantic in cadrul turneului european “Eastern Eclipse”.

Vom avea parte de un show raw de black-metal pur, fara pyro asa ca pregatiti-va de un moshpit de zile mari.

In deschidere vor canta Kistvaen, depressive black metal – Romania.

Kistvaen este prima trupa romaneasca care adopta un subgen muzical, urmand calea unor acte europene care au modelat si au stabilit genul Depressive Black Metal. Trupe ca Silencer, Shining sau Betleem pot fi mentionate ca surse de inspiratie. Primul album, Unbekannte, a fost lansat in Octombrie 2010, in cadrul unui show cu participarea lui Niklas Kvarforth de la Shining. In 2014 este lansat al doilea album, “Desolate Ways”, un nou concept muzical si vizual, urmat de un circuit european de promovare anul trecut, Kistvaen a aniversat 10 ani de activitate printr-un turneu avand la baza show-uri concept.

Kistvaen inseamna:
Stege – voce
Fenrir – chitara
Andrei – chitara
Gabriel – bas
Alex – tobe

Cu peste doua decenii de activitate, Watain a generat multe controverse de-a lungul timpului, fiind una dintre putinele formatii care au declarat ca ideologia si muzica lor se bazeaza pe asa numitul curent teist al satanismului, curent care il considera pe Satan o divinitate ce trebuie venerata.

PROGRAM
Open Doors: 19:00
Kistvaen: 20:00 – 20:45
Watain: 21:15 – 23:00

REGULI DE ACCES SI INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:
– accesul cu arme sau obiecte periculoase
– accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul salii de concert.
– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
– presale: 89 lei
– la intrare: 100 lei

Se pun in vanzare doar 700 de bilete.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD.

Share This